In dit dossier Houtwijk: Opmaat naar Residentiekwaliteit' zijn de volgende relevante stukken te vinden:


Documenten

voorkantbrochureresidentieka. Rapport Houtwijk: opmaat naar ‘Residentiekwaliteit'

b. Wijkprogramma Houtwijk 2016-2019

c. Agenda Groen voor de stad 2016

 

 

 

 

 

 

 

 


Handige stemhulp voor Houtwijkers

stemphulpjpgNa het opstellen van het rapport 'Opmaat naar Residentiekwaliteit' heeft de werkgroep Openbare Ruimte Houtwijk een inventarisatie gemaakt van de beloftes die de Haagse politieke partijen aan Houtwijk doen. Op basis van de verkiezingsprogramma’s die zij op hun websites hebben staan. Soms was die informatie wat lastig uit de tekst te halen, maar we hebben dit toch zo neutraal mogelijk willen vastleggen. Niet bij alle partijen zijn de keuzes voorzien van een financiële onderbouwing.

Het aantal keren dat er in de verkiezingsprogramma’s daadwerkelijk iets over Houtwijk wordt gezegd verschilt sterk. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de politici die uiteindelijk de partij zullen vormen. Van politici die de kaart er bij moeten pakken om Houtwijk te vinden tot bewoners van Houtwijk die zich in de politiek al jaren hard maken voor hun eigen wijk.

Natuurlijk is het niet alleen het belang van Houtwijk dat de komende verkiezingen een rol speelt, maar er zijn ook andere belangen die voor u als kiezer wellicht veel sterker spelen. Voor het belang van Houtwijk hebben wij echter deze stemhulp opgesteld. Wij hopen dat dit u helpt om uw keuze te maken.

Klik hier voor onze stemhulp voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

 

 

  


Foto-archief

Het foto-archief ‘Aanpak openbare ruimte’ bevat de volgende fotoalbums:

1. Verkeer - Parkeren - Toegankelijkheid

2.Groen - Wortelopdruk - Hoog onkruid

3. Speelplekken

4. Openbare ruimten - Straatmeubilair - Sociale veiligheid