+++Zaterdag 21 december 2019; Dickens Festival in Loosduinen++++++WijkberaadHoutwijk zoekt nieuwe voorzitter++++++Tip voor 2020: wordt lid van Wijkpreventie Houtwijk++++++Duurzaam wonen in Houtwijk: niet te hard van stapel lopen++++++Adviezen voor veilige jaarwisseling+++

Kerstuitgave Houtwijkblad...

HWB42015 vpIn deze kerstuitgave onder meer een hoofdartikel ('Hoe staat het ervoor in Houtwijk...) met een terugblik op onze openbare Najaarsledenvergadering en met tussenstanden over de voortgang van actuele Houtwijkzaken. In het artikel 'Samen gaan wij Houtwijk leefbaar houden' aandacht voor de aanpak van een groot aantal ergernissen in Houtwijk. Ook met bijdragen van onze wijkagenten met tips om gezamenlijk te werken aan een veilig Houtwijk, ook in deze feestmaand. Huis-aan-huis-verspreiding papieren versie: week 50. Klik hier voor de digitale versie. Klik hier voor overzicht eerder verschenen uitgaven van het Houtwijkblad.



Aanvullende informatie


Pagina 3

Uitnodiging Eindejaarsfeest Houthaghe 
Klik hier voor de officiele uitnodigingskaart



Pagina 8

Bijzondere wijkgenoten
Meer informatie over drie bijzondere wijkgenoten:
Rene de Bos
Joke Bijleveld
Bas Muijs



Pagina 8

Veteranen zetten jeugd op nieuw spoor
Rectificatie: naamsvermelding Brasserie Ockenburg onjuist moest zijn Brasserie Ock in Ockenburg 

Brasserie Ock is gevestigd in de historische buitenplaats Ockenburg. Zie in dit verband het speciale artikel hierover in het AD/Editie Den Haag van 9 december 2015 ( 'Buren geven villa weer toekomst').