+++Fotoreportages heerlijk zomerse Caribbean Midsummerparty in Houtwijk - zie voor de link het nieuwsbericht hieronder++++++Laatste nieuws over Houtwijk zie kopje 'Nieuwsmedia' hierboven...++++++Zie voor meer informatie ook onze digitale nieuwsbrieven - via menubalk hierboven+++

Korte berichten

Slecht weer verstiert Midsummer Party 2016

20.06.2016 - Het slechte weer heeft de organisatoren van de jaarlijkse Midsummer Party heel erg parten gespeeld. De opkomst van de Houtwijkers was matig te noemen. Voor diegenen die wel kwamen waren er toch tal van leuke dingen te doen. Binnenkort zal er een beeldverslag met 'highlights' worden geplaatst op onze website.


Weinig animo voor Houtwijk-schoonmaakactie

12.06.2016 Op zaterdag 11 juni 2016 organiseerde Wijkberaad Houtwijk - in het kader van het 35-jarig bestaan - samen met de gemeente Den Haag voor alle Houtwijkers een speciale opruimactie. Om verschillende redenen bleek er hiervoor helaas weinig animo te bestaan. Gezien het belang (Houtwijk schoon!) komt er toch zo spoedig mogelijk een nieuw plan van aanpak.


Spannend TrashUre Hunt-avontuur voor Houtwijkse kinderen

08.06.2016 - Op woensdagmiddag 8 juni 2016 haakte Wijkberaad Houtwijk – in het kader van het 35-jarig bestaan – in op de speciale opruimestafette in heel Loosduinen. Er ging een echte piratentrein rondrijden waarin ook Houtwijkse kinderen spelenderwijs bij het TrashUre Hunt-avontuur werden betrokken. Klik hier voor meer informatie.


Gulden Klinker voor Stichting Vrienden van De Nijkamphoeve

06.06.2015 - Op woensdag 8 juni om 14.00 uur overhandigt wethouder Rabin Baldewsingh van Sociale Zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport de Gulden Klinker aan de Stichting Vrienden van De Nijkamphoeve. De Nijkamphoeve krijgt dan meteen de bijhorende cheque van 1000 euro. Klik hier voor meer informatie.


Sportvelden sv Houtwijk krijgen grote onderhoudsbeurt.

06.06.2016 Grote onderhoudsbeurt  sportvelden  sv Houtwijk. Het 2e (natuurgras) veld wordt opnieuw ingezaaid en mag tot eind augustus niet betreden worden. In dezelfde periode wordt het kunstgrasveld vervangen. De bedoeling is om op de open dag van sv Houtwijk op zondag 21 augustus het veld officieel te openen met extra veel activiteiten voor de jeugd van Houtwijk.