+++Fotoreportages heerlijk zomerse Caribbean Midsummerparty in Houtwijk - zie voor de link het nieuwsbericht hieronder++++++Laatste nieuws over Houtwijk zie kopje 'Nieuwsmedia' hierboven...++++++Zie voor meer informatie ook onze digitale nieuwsbrieven - via menubalk hierboven+++

De Nijkamphoeve: drie jaar BuurtBoerderij
en nog steeds springlevend…

RadvanfortuinnijkamphoeveAfgelopen zaterdag vierde BuurtBoerderij De Nijkamphoeve haar driejarig bestaan met een zeer geslaagde Open dag. De honderden bezoekers genoten in het zonnetje allerlei activiteiten. Deze dag heeft laten zien dat De Nijkamphoeve springlevend is en nog vele jaren een belangrijke recreatieve rol kan spelen in Den Haag Zuid-West en Loosduinen.

Allerlei activiteiten
De kinderen konden lekker hun gang gaan op het springkussen of konden gezellig een donzige zwaan in elkaar knutselen. De Honingkraam deed goede zaken en de pannenkoeken waren niet aan te slepen. Halverwege moest er zelfs in allerijl meel, melk en eieren bijgekocht worden. Na een oproep via Facebook kon in het theehuis heerlijk gebak verkocht worden, zelfgebakken door diverse vrienden van de boerderij. Tenslotte waren er de eerste echte Nijkamphoeve ansichtkaarten met mooie foto’s van de dieren, zoals boerderijkat Otje en de ezels Sanne en Maaike.

Rad van Fortuin
Ook dit jaar kon De Nijkamphoeve rekenen op haar ambassadeur Bas Muijs. Het duo Bas en Joop (van der Waart, voorzitter van de Vrienden) maakte weer een fantastische happening van de acht rondes van het Rad. De loten voor die acht rondes waren in een mum van tijd uitverkocht, met dank aan de sponsors die geweldige prijzen beschikbaar stelden. Daarmee lieten ook zij zien De Nijkamphoeve een warm hart toe te dragen. De opbrengst van bijna 1900 euro bewijst dat de boerderij een goede keus gemaakt heeft met de organisatie van een Rad van Fortuin in plaats van een veiling zoals in voorgaande jaren. 

Meer informatie
Zie: www.nijkamphoeve.nl en facebook.com/nijkamphoeve.