+++Fotoreportages heerlijk zomerse Caribbean Midsummerparty in Houtwijk - zie voor de link het nieuwsbericht hieronder++++++Laatste nieuws over Houtwijk zie kopje 'Nieuwsmedia' hierboven...++++++Zie voor meer informatie ook onze digitale nieuwsbrieven - via menubalk hierboven+++

Korte berichten

’Burenhulpcentrale’ wordt ’Den Haag Doet Burenhulp’
26.09.2016 - Op 24 september, de landelijke Burendag, is de naam van Burenhulpcentrale Den Haag officieel veranderd in Den Haag Doet Burenhulp. Dan gaat ook de communicatiecampagne ‘Buurtbewoners helpen elkaar graag’ officieel van start. Zie de de nieuwe website www.denhaagdoet.nl/burenhulp voor meer informatie.


 

Vrijwilligers gezocht voor Huisbezoekdienst
26-09-2016 - VÓÓR Welzijn, Ouderenwerk Loosduinen zoekt nieuwe vrijwilligers voor de Huisbezoekdienst. Zij bezoeken wekelijks, bijvoorbeeld, ouderen die behoefte hebben aan gezelschap, maar niet meer zelfstandig de deur uit kunnen. Meer informatie: Ouderenwerk Loosduinen, Judith Hoogeveen, tel. 070-2052590 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


 

Vrijwilligers gezocht voor Mantelzorgbrigade
26-09-2016 - Mantelzorgers zijn soms dag en nacht bezig met de zorg voor een echtgenoot, kind of ouder. Vrijwilligers bieden met hun ondersteuning uitkomst. VÓÓR Welzijn, Ouderenwerk Loosduinen zoekt gemotiveerde mensen die ouderen willen bezoeken die niet alleen kunnen zijn, affiniteit hebben met de doelgroep, inlevingsvermogen hebben en betrouwbaar zijn. Meer informatie: ouderenconsulent Linda Edelenbos, tef 070 – 2052590 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


 

Feestje voor dieren en kinderen op Dierendag
26-09-2016 - Op zondag 2 oktober 2016 viert BuurtBoerderij De Nijkamphoeve een vroege Werelddierendag. De kinderen kunnen o gezellig knutselen onder leiding van onze activiteitencommissie en om 14 en 15 uur wordt er voorgelezen. Natuurlijk is het terras van ons koffiehuis Onder de Linde geopend voor een hapje en een drankje. De activiteiten starten om 13:00 uur, afsluiting om 16:00. Het lopend dierenbuffet begint om 13.30 uur. Meer informatie: www.nijkamphoeve.nl