+++Fotoreportages heerlijk zomerse Caribbean Midsummerparty in Houtwijk - zie voor de link het nieuwsbericht hieronder++++++Laatste nieuws over Houtwijk zie kopje 'Nieuwsmedia' hierboven...++++++Zie voor meer informatie ook onze digitale nieuwsbrieven - via menubalk hierboven+++

Succesvolle NAH-Week bij WoonZorgcentra Haaglanden

WZH Nieuw Berkendael megabreinBegin oktober organiseerden de woonzorgcentra De Strijp en Nieuw Berkendael een NAH-week: deze stond geheel in het teken van cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Beide woonzorgcentra hadden een zeer gevarieerd aanbod van activiteiten op creatief, sportief en muzikaal gebied. Enkele hoogtepunten waren de beweegsessie van Sportief Plan, de tentoonstelling van een megabrein en het optreden van Mario, de ‘Haagse André Hazes’. Verder konden medewerkers en mantelzorgers hun uiterlijk onder handen laten nemen tijdens de beautydag, eten bereiden tijdens de kookactiviteiten en hun creatieve kant laten zien tijdens het decoreren van dienbladen en het maken van muziek.

Over WZH
Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliënten dagelijks persoonlijke zorg in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we dat men zich thuis voelt bij WZH.

Meer informatie
Voor meer informatie over WZH kunt u terecht op www.wzh.nl of bellen met de WZH Klantenservice via 070 - 756 1600. Volg WZH ook op Twitter @WZHonline en Facebook WoonZorgcentra Haaglanden.