+++Fotoreportages heerlijk zomerse Caribbean Midsummerparty in Houtwijk - zie voor de link het nieuwsbericht hieronder++++++Laatste nieuws over Houtwijk zie kopje 'Nieuwsmedia' hierboven...++++++Zie voor meer informatie ook onze digitale nieuwsbrieven - via menubalk hierboven+++

WZH-medewerkers geven kijkje in hun leven op Twitter

twitterMedewerkers van WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) doen vanaf 1 oktober mee aan de actie #zorgvoortweets. Ze versturen 100 dagen lang, elke dag een tweet op Twitter. Op deze manier geven ze een kijkje in hun leven. Met dit initiatief wil WZH haar medewerkers op een leuke manier kennis laten maken met Twitter. Daarnaast geeft deze actie antwoord op vragen zoals; ‘Hoe is het om in de zorg te werken?’, ‘Wie zijn onze medewerkers?’ en ‘Wat maken ze mee?’.

Twintig enthousiaste medewerkers
Ongeveer twintig enthousiaste medewerkers van WZH hebben zich aangemeld voor de actie. Onder andere verpleegkundigen, teamleiders, locatiemanagers, behandelaren, klantbemiddelaren en werving & selectie medewerkers. Speciaal voor de actie #zorgvoortweets is een lijst met deelnemers aangemaakt op Twitter:
https://twitter.com/WZHonline/lists/zorgvoortweets/members.

Over WZH
Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliënten dagelijks persoonlijke zorg in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we dat men zich thuis voelt bij WZH.

Meer informatie
Voor meer informatie over WZH kunt u terecht op
www.wzh.nl of bellen met de WZH Klantenservice via 070 - 756 1600. Volg WZH ook op Twitter @WZHonline en Facebook WoonZorgcentra Haaglanden.