+++Fotoreportages heerlijk zomerse Caribbean Midsummerparty in Houtwijk - zie voor de link het nieuwsbericht hieronder++++++Laatste nieuws over Houtwijk zie kopje 'Nieuwsmedia' hierboven...++++++Zie voor meer informatie ook onze digitale nieuwsbrieven - via menubalk hierboven+++

Feestelijke afsluiting historisch jubileumjaar...

Jubileumfeest 2016jpgLR

28.11.2016 - Op zaterdag 26 november 2016 werd ons 35-jarig jubileum feestelijk  afgesloten. De opkomst op de receptie in het Buurthuis van de Toekomst sv Houtwijk was hoog, ruim tweehonderd wijkgenoten gaven acte de présence. Er waren volop lekkere hapjes en drankjes, er werden verschillende muzikale optredens verzorgd  (Rapgroep Houtwijk en Autoreverse Jazz Orchestra), oud-wijkgenoot schrijver Koos Meinderts blikte op humoristische wijze terug op het ’oude’ Houtwijk  en ook de Jeugdraad OBS Eshof liet van zich horen.

Tussen de bedrijven door kwamen jongeren aan hun trekken met lasergamen, beauty-uurtje, stormbaan en nog veel meer.  De hoogtepunten waren natuurlijk de onderscheidingen voor de vrijwilligers Aad Allaard en Paul Buijtelaar, die zich jarenlang hebben ingezet voor hun straat- en bewonersvereniginen. Zij kregen de Houtwijkse Zilveren Wichelroede uitgereikt door wethouder Boudewijn Revis (Binnenstad, Stadsontwikkeling en Buitenruimte). Zie ook de speciale jubileumuitgave van het Houtwijkblad (verschijnt midden december 2016). Klik hier voor meerdere foto-impressies.